A partir del 21 de gener, s'obren les inscripcions al segon quadrimestre

Informa't de les novetats!

07 de Gener 2013
+

 

Els centres cívics proposen 25 noves activitats de cara al nou període, que començarà el dia 18 de febrer. El període per inscriure’s s’obrirà el 21 de gener de 2013 i hi haurà temps fins el 8 de febrer

Les inscripcions poden fer-se de forma presencial a qualsevol dels centres cívics però, com a novetat, a partir d’aquest any en la modalitat on-line caldrà que l’usuari es creï un nom d’usuari; d’aquesta manera, en posteriors inscripcions no caldrà que s’omplin totes les dades. El pagament es podrà fer per transferència i tot el procés es podrà dur a terme des de casa.

Com de costum, l'oferta s'organitza en quatre àrees temàtiques. En salut i creixement  personal, destaca el cicle Escolta’t i cuida’t, en el qual l’usuari es pot inscriure a una, vàries, o totes les sessions. En expressió i creativitat, es proposa una Introducció al teatre musical, Abracadabra’t (curs exprés de màgia) o Del ganxet del 6 al XXL. Dins de terra i fogons, continua el cicle Tocats pel dolç, aquest cop recuperant la rebosteria més tradicional i “de casa”, cursos sobre cafè, te i derivats del vi amb Un brindis pel món, Cuina mexicana i també Cuina al vapor. I en tecnologia i recursos, s'ofereix un curs de Bricolatge de supervivència, Caçadors d’imatges d’arquitectura o la novetat més destacada, Bones practiques per a un món millor, on s’explicaran eines per reduir la dependència de les organitzacions que actualment es troben controlades pels mercats: banca ètica, recursos gratuïts de formació, energia sostenible, mobilitat, consum, etc. 

La Xarxa de Centres Cívics també fa una oferta d'activitats adreçades a infants i joves, com ara un curs de Teatre i contes, Capoeira infantil o Circ per a pares i fills

Les inscripcions podran fer-se fins el 8 de febrer, presencialment a qualsevol dels centres cívics Can Bassa, Can Gili, Palou, Jaume Oller i Nord, o bé per internet.

 T'adjuntem l'agenda sencera d’activitats i serveis.