Comencen les inscripcions als cursos de juliol!

Informa’t de les novetats i les propostes més estiuenques

14 de Maig 2013
+

Els centres cívics et proposen 21 noves activitats de cara al nou període, que començarà el proper 1 de juliol. El període per inscriure’s s’obrirà el 3 de juny de 2013 a les 16.00 h, i hi haurà temps fins el dia 21 de juny

Les inscripcions es podran fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics però també en la modalitat on-line, on l’usuari podrà dur a terme tot el procés des de casa. 

L'oferta de cursos, com ja va sent habitual, s'organitza en quatre àrees temàtiques. En Salut i creixement  personal, destaquen cursos com el Shakti Dance (la dansa del ioga), o dos cursos del cicle Escolta’t i cuida’t (Relacions personals i contacte positiu, i Millora la teva autoestima), de dues sessions cadascun. En Expressió i creativitat, es proposa un curs per aprendre a tocar l’ukelele, Joieria amb material reciclat, Fes-te una bossa per anar a la platja, i dos cursos nous de Scrapbook (Artjournal i Segells reciclats), entre d’altres. Dins de Terra i fogons, el Taller d’aperitius, Cuina per endur, Postres frescos o De viatge a França a través dels seus formatges o cervesa belga. I en Tecnologia i recursos, s'ofereix un curs de passos bàsics per aprendre a patinar en 4 sessions, Fes-te un moble amb palets (on aprendràs a fer un escriptori de paret i una hamaca) o Aplicacions fotogràfiques per a smartphones.

Pots consultar la programació sencera fent clic en aquest enllaç

Pots formalitzar la inscripció fent clic aquí, dins de les dates assenyalades.

Esperem trobar-te en alguna de les activitats!