Ja tenim el resultat de les donacions al Banc de Sang durant la Festa Major 2016!

Ha estat similar als anys anteriors. Properes dates del bus del Banc de Sang: 2 de novembre i 5 de desembre, a la Plaça de Can Trullàs

13 de Octubre 2016

L'estiu és una època especialment delicada pel que fa a les reserves de sang en els hospitals. Tot i que les necessitats es mantenen per cobrir accidents de trànsit, operacions, tractaments i malalties cròniques, el canvi d'hàbits de les persones en aquesta època fa que baixin de manera important les reserves. Això, juntament amb el fet que la sang és un material molt sensible i caduca, fa que sigui necessari mantenir el nivell de donacions. Tot un repte.

Des de fa anys, la Festa Major de Granollers participa en la campanya d'estiu que promou el Banc de Sang - Banc de Sang de l'Hospital General de Granollers. Enguany s'han aconseguit 179 donacions, una dada similar als anys anteriors. 23 d'elles corresponen a persones donants per primer cop i no podem altres 11 que per algun motiu han hagut de ser rebutjades. Moltes gràcies a totes elles!

 

Els propers 2 de novembre, entre 17 i 21 h, i el 5 de desembre, de 10 a 13 h i de 17 a 21 h, torna a estar instal·lat el bus del Banc de Sang a la plaça de Can Trullàs.