Granollers crea l’Oficina d’Intermediació Hipotecària

El mes de juliol entra en funcionament l'Oficina d'Intermediació Hipotecària i estarà situada a Granollers Promocions, carrer de Sant Jaume, 16-26 5a planta.

22 de Juny 2012
+

L'actual situació de crisi econòmica està incrementant les demandes socials en temes d'Intermediació Hipotecària. Amb l'objectiu de poder resoldre i atendre les demandes en aquesta matèria, l'Ajuntament de Granollers i l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers han convingut la creació d'una l'Oficina d'Intermediació Hipotecària que té per objecte facilitar a les persones i famílies en situació de risc residencial, la informació i l'assessorament necessaris per trobar una solució consensuada amb les entitats financeres, que puguin evitar o posar fi a una eventual execució hipotecària en via judicial, constituint-se com a via de comunicació i intermediació entre els deutors i les entitats financeres.
Amb la creació d'aquesta oficina es vol detectar el problema a l'inici, i així, els advocats puguin intermediar amb les oficines bancàries per poder trobar una solució a mida de cada problemàtica. El degà i representant del Col·legi d'Advocats de Granollers, Josep Medina, i l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, han signat el conveni que permetrà atendre els casos i donar resposta amb l'objectiu de contribuir a pal·liar aquesta situació que afecta a diverses famílies. L'alcalde s'ha refermat amb la voluntat d'acompanyar a les persones que s'ho passen més malament arran de la crisi econòmica i ha recordat que a Granollers hi ha 5.900 aturats, el 45 % dels quals no cobren subsidi d'atur.