Xerrades sobre la prevenció d'incendis a casa per a persones nouvingudes

La idea és donar a conèixer quines són les conductes de risc per tal d'evitar-les, així com quin és el protocol que cal seguir en cas d'incendi.

09 de Desembre 2008

Demà dimecres dia 10 de desembre, a les 10 h, a la Policia Local (c. de la Princesa, 55) es farà la primera xerrada sobre prevenció d'incendis a casa adreçada a persones nouvingudes. La idea és donar a conèixer quines són les conductes de risc per tal d'evitar-les, així com quin és el protocol que cal seguir en cas d'incendi. L'objectiu és que les persones nouvingudes coneguin i utilitzin el telèfon d'emergències 112.

Aquesta xerrada es repetirà el dia 11, a les 19.30 h, a l'Escola Municipal del Treball per a membres d'Amics de l'Àfrica, i el dia 16, al Centre Vallès, de 10 a 12 h, per a joves nouvinguts (de 16 a 18 anys).

Durant les xerrades es repartiran uns tríptics amb dibuixos pensats per a aquells que no sàpiguen llegir o no coneguin l'idioma. Aquests tríptics informatius també es repartiran pels barris i llocs que freqüentin les persones nouvingudes.