Visita de la secretària d'ocupació del govern central, Maravillas Rojo

Inaugurarà una jornada sobre el treball autònom a Granollers

19 de Març 2009

 El proper dilluns, 23 de març, a les 11 h, la Secretaria General de Empleo, Maravillas Rojo, a la Sala Tarafa (c. de Corró, 47), inaugurarà la Jornada DESENVOLUPAMENT DE L'ESTATUT DEL TREBALL AUTÒNOM, oberta als professionals de l'àmbit laboral, que presentarà l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral.
Aquesta jornada començarà amb una conferència de la secretària general d'ocupació del govern central, Maravillas Rojo. Parlarà sobre "El treball autònom".
La trobada es completarà amb una taula rodona sobre "El Reglament del treball autònom depenent". Hi intervindran la regidora de Promoció Econòmica i Relacions amb les empreses, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Granollers, Andrea Canelo; el secretari general de la Unión de Profesionales y Trabajadores Autónomos de España, Sebastián Reina, i el president de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC-UGT de Catalunya), Salvador Duarte.
Acabarà amb un debat.

Aquesta jornada s'ha programat amb l'objectiu de compartir i contrastar la situació actual del desenvolupament de l'Estatut del treball autònom i les conseqüències que se'n deriven. També, per analitzar l'actual crisi econòmica i les mesures necessàries per millorar la situació dels autònoms.
La Xarxa Impulsem Autònoms promou aquesta jornada amb l'Ajuntament de Granollers, per mitjà de Granollers Mercat, i amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona. També compta amb la participació del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu i el suport de Cria empresa i desenvolupament i de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya.