Una programació especial enceta la temporada d'arts escèniques i musicals el proper cap de setmana a Granollers

Teatre de carrer amb Escarlata Circus i Artristras, la representació de "La filla de Carmesí" i els "Concerts de Brandenburg" configuren el cartell dels dies 2, 3 i 4 d'octubre

28 de Setembre 2009
+

 La temporada d'arts escèniques i musicals a Granollers s'inicia aquest cap de setmana amb una programació especial que combina el teatre de carrer amb les actuacions en espais tancats.

Dissabte, dia 3 d'octubre, hi ha previstes dues actuacions (18 i 20.30 h) del grup Escarlata Circus, que oferiran el muntatge Devoris Causa a la plaça de l'Església, un espectacle de circ que es repetirà  l'endemà diumenge, dia 4 (17.30 i 20 h).  També dissabte, el grup de teatre de carrer de la Garriga Artristras representarà Artri-strada a la Porxada (a partir de les 18 h).

L'oferta escènica en espais tancats es concreta en dues propostes. D'una banda, Teatre de Ponent continua amb les representacions de La filla del Carmesí, un drama de costums de  J. M. de Sagarra, adaptat per Frederic Roda (divendres i dissabte, 21 h; diumenge, 19 h).
I el Teatre Auditori comença temporada a la Sala Gran amb música clàssica i l'audició dels coneguts Concerts de Brandenburg, que interpreteran dos músics granollerins, Claudi Arimany i Jordi Gendra, i la Camerata d'Amsterdam (diumenge, 19 h).