Tres joves, premiats al sorteig fet entre els participants a la votació popular del concurs Rock a l'Ascensió

Rock a Prop, Rabent Snurf i Punt Informàtic patrocinen la iniciativa

12 de Maig 2010

 Dissabte que ve, 15 de maig, a partir de les 11 de la nit, tindrà lloc a la plaça de Barangé la final del concurs Rock a l'Ascensió, amb les actuacions dels grups Codex i La Limoncello, escollits pel jurat, i Mamyfora, el grup més votat entre les 370 persones que han pres part en la votació popular. Entre totes elles, s'han sortejat diversos premis, cedits pels patrocinadors: a Mireia Bertran li ha correspost un val de 150 euros en material dels establiments Musical Casademunt - Rock a Prop. Víctor Vizcaya ha guanyat un lot de productes de la botiga Rabent Snurf valorat en 150 euros; i Maria Pérez, un IPod cedit per l'establiment Punt Informàtic.

Al concert de dissabte també hi actuarà el grup premiat en la darrera edició del concurs Denominació d'Origen (DO) de Catalunya de Tarragona, Le Cirke.

La formació guanyadora del Rock a l'Ascensió 2010 rebrà un premi en metàl·lic de 1.500 euros, actuarà al premi tarragoní DO i al Concurs de Música de Badalona -unes actuacions per les quals rebrà 600 euros en concepte de dietes-, i a la sala 2046 de Granollers.