Tornen les classes magistrals de "clown" a Roca Umbert

L'actuació de final de curs es farà al Teatre Auditori, el 29 d'octubre

30 de Setembre 2010
+

 

 El Nou Institut del Pallasso - Nouveau Clown Institut (NCI) comença el proper dia 4 d'octubre a Roca Umbert la primera tanda de classes magistrals de durada mensual previstes per a aquest curs 2010-2011. La formació, que dirigeix el clown Jango Edwards, s'adreça a actors i actrius professionals i és a càrrec d'una quinzena de mestres instructors internacionals, amb noms com ara Loco Brusca, David Gol, Monti, Moshe Cohen, Claret Clown, Tom Greder, etc. Les classes són de dilluns a divendres, de 10 del matí a 6 de la tarda.

 El 29 d'octubre, el Teatre Auditori de Granollers acollirà, a la Sala Oberta i en el marc del Cabaret Cabrón, l'actuació de final de curs, amb la presentació de l'espectacle La mort dels clowns per Halloween, a càrrec del mateix Jango Edwards, Fools Militia i alumnes i professors del NCI.

La inscripció al curs es farà diumenge que ve, 3 d'octubre, a les 4 de la tarda a la Troca, l'espai de Roca Umbert que acull la formació.

 Les properes edicions del màster del Nou Institut del Pallasso seran l'any que ve, del 30 de gener al 27 de febrer i del 24 d'abril al 22 de maig.