Torna l'Entre llibres amb activitats per a totes les edats

A final de mes es lliura el Premi Josep Escobar de Còmic

11 de Gener 2010
+

Comença l'any i les biblioteques reprenen l'activitat amb les propostes habituals per al públic infantil, jove i adult. Georgina Dellà i Montse Dulcet dinamitzaran les sessions de l'hora menuda, per als més petits, titulades Ai quin fred que fa!. Pel que fa a l'hora del conte, es dedicarà a descobrir alguns àlbums il·lustrats de la literatura infantil, aquest mes els de Leo Lionni, a càrrec de Cos de Lletra. També, continuen les sessions de cinema familiar i els tallers a la Biblioteca Roca Umbert, aquests darrers, centrats en el còmic i a càrrec de Pau Farell. En l'apartat de clubs de lectura, els superlectors segueixen proposant títols per llegir als nens i nenes de 7 a 11 anys. Per als joves, les biblioteques proposen la Penya dels llibres, per a nois i noies de 12 a 16 anys. Per als adults, segueixen les trobades del club obert i de català fàcil, per practicar la llengua tot parlant de llibres.

En formació, la xarxa de biblioteques acull activitats de la programació  Cdigital. Setmana Tecnològica, amb xerrades de tecnologies musicals i gestió de la informació, i tallers sobre com comprar per Internet, arxiu de fotos digitals i googlejar eficientment (les inscripcions poden fer-se als mateixos equipaments).

A final de mes, el lliurament de la desena edició del Premi Josep Escobar de Còmic emmarcarà un seguit d'activitats sota el títol Dies de còmic, amb exposicions, projeccions i tallers.

A continuació, us adjuntem el programa detallat d'activitats de gener de l'Entre llibres.