Talls de trànsit per millorar el clavegueram del carrer de Barcelona

Aquestes obres, finançades amb Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) 2010, es faran durant les properes setmanes, en dos trams diferenciats

12 de Maig 2010

 A partir de dilluns, 17 de maig, s'iniciarà la millora prevista a la xarxa de clavegueres del carrer de Barcelona, entre els carrers de Navarra i del Príncep de Viana de Granollers. S'actuarà en dues fases. Primer, al tram comprès entre els carrers de Navarra i Castella i, un cop s'hagin fet aquestes obres, es millorarà el clavegueram del segon tram, entre el carrers de Castella i del Príncep de Viana.
Es preveu que aquestes obres estiguin acabades d'aquí a unes cinc setmanes.

Per poder fer aquesta millora, temporalment, caldrà tallar-hi el trànsit i eliminar estacionament, tot i que s'intentarà facilitar-hi al màxim l'accés al veïnat:
- les places d'aparcament de vehicles s'eliminaran en ambdós trams d'obra quan comenci la reparació

- mentre es facin aquestes obres al primer tram de carrer (durant les tres primeres setmanes, aproximadament), el c. de Barcelona estarà tallat al trànsit rodat a partir del carrer de Navarra i només hi podrà accedir o sortir el veïnat, entre les 19 h i les 8 h del dia següent (fora de l'horari en què s'hi faran aquestes obres)
- mentre s'actuï al segon tram (durant unes dues setmanes), el c. de Barcelona estarà totalment tallat al trànsit rodat a partir del c. del Príncep de Viana.

Amb aquestes obres, que farà l'empresa PRYCSA, es vol resoldre la falta de capacitat de la claveguera actual que afecta aquest carrer. Això es farà amb la substitució d'un col·lector de 120 m de longitud per un altre de nou, de 600 mm de diàmetre.
El pressupost d'aquesta renovació és de 70.790,25 euros, totalment finançats amb Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEOSL) 2010.