S'inaugura la nova línia Mataró-Granollers-Aeroport de Girona

Amb aquest nou servei es dobla el número de viatges diaris de Granollers a l'Aeroport de Girona, que passa de 3 a 6.

16 de Juliol 2008
+

Avui s'ha inaugurat  la nova línia Mataró-Granollers-Aeroport de Girona. A partir d'avui l'empresa Barcelona Bus ampliarà el servei que actualment està realitzant des de Granollers a l'Aeroport de Girona, afegint una nova població en el recorregut, Mataró. El finançament d'aquesta ampliació del servei va a càrrec de l'operador de transport, Barcelona Bus SL, el qual estudiarà, fins a final d'any, la seva viabilitat econòmica.

L'usuari d'aquesta línia tindrà tres possibles combinacions a realitzar:
- Si el trajecte és Mataró-Granollers-Aeroport de Girona, el cost del bitllet d'anada o tornada serà de 10 euros. Si l'usuari adquireix el títol d'anada i tornada, tindrà una bonificació de 2 euros, ja que el preu total serà de 18 euros.
- Si el trajecte és Granollers-Aeroport de Girona, el preu del bitllet seguirà sent el mateix que fins ara, 8'5 euros anada o tornada, i 15 euros anada i tornada.
- Si es realitza el trajecte Mataró-Granollers o viceversa, l'usuari podrà validar qualsevol títol vàlid ATM, ja que aquesta línia està inclosa dins de la corona tarifària de l'ATM de Barcelona. Aquest nou servei suposarà una ampliació i reforç de la línia Mataró-Granollers-Sabadell operat per Sagalés.

El recorregut complet de la línia, d'1 h i 15 minuts de durada, enllaça de forma directa i sense parades intermitges, l'Aeroport de Girona amb l'Estació d'Autobusos de Granollers i la parada de RENFE de Mataró.