S'inaugura l'exposició "Granollers, ciutat educadora"

Forma part de les activitats incloses en la IX Trobada de la Xarxa Estatal de Ciutats Educadores, que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de maig a Granollers.

29 d'Abril 2009

Ja es pot visitar al Centre Cultural (c. de Joan Camps, s/n) l'exposició "Granollers, ciutat educadora". En aquesta mostra els visitants podran veure com els moviments socials, polítics i econòmics han constituït allò que a prinicipis dels anys 90 va donar peu a redactar els principis de les ciutats educadores. Està estructurada en sis grans eixos, extrets d'alguns dels principis de la Carta de Ciutats Educadores: l'educació, un dret de tots els granollerins i les granollerines; una ciutat que mostra i construeix la seva identitat; la ciutat educadora, té cura dels seus espais?; la ciutat fomenta l'aprenentatge; la informació plural i diversa, un instrument d'educació ciutadana; i la ciutat educadora per una ciutadania democràtica. Aquesta exposició es complementarà amb l’edició d’un nou volum de la col·lecció “Coneguem Granollers”.

La mostra està produïda per l'Ajuntament de Granollers, amb la participació del Museu de Granollers, l'Arxiu Municipal de Granollers, l'Arxiu Comarcal del Vallès Oriental i la col·laboració de nombroses entitats i associacions que han cedit part dels seus fons documentals per fer-la possible. Els responsables de la recerca i l’elaboració de continguts han estat Mariano Fernández i Agustí Corominas.

Es podrà visitar fins al 30 de maig. L'horari serà de dimarts a dissabte, de 17 a 20.30 h.