Seleccionats els grups que participaran en la final del Concurs de Rock a l'Ascensió 2010

Codex, La Limoncello i Mamyfora, escollits per passar a la final.

26 d'Abril 2010

Un cop acabades les semifinals del concurs de rock  a l'Ascensió 2010, el jurat ja ha decidit quins són els grups que passaran a la final, que tindrà lloc el dissabte 15 de maig, a les 23 h, a la plaça Barangé. Els grups escollits pel jurat són Codex i La Limoncello. D'altra banda, i per votació popular, el tercer grup que passa a la final és Mamyfora. També actuarà el grup Le Cirke,  guanyador del concurs DO de Tarragona 2009.

El jurat del concurs, compost per Jordi Mas (empresa management i producció), Sergi Rodríguez (músic i professor de música), David Ramon (periodista i crític musical) i Xavi Martínez (dinamitzador del GRA), ha valorat molt positivament el treball de tots els grups i que el nivell demostrat ha estat molt bo.

Recordem que el grup guanyador del Concurs de Rock a l'Ascensió 2010 rebrà un premi en metàl·lic de 1.500 euros, serà programat al Premi Especial Denominació d'Origen de Catalunya de Tarragona i també al Concurs de Música de Badalona, unes actuacions per les quals rebrà 600 euros en concepte de dietes. A més, també actuarà a la sala 2046.