Presentació de la nova Agenda 21 ambiental de Granollers

S'exposaran les conclusions extretes del procés participatiu i es donaran a conèixer les actuacions per als propers 10 anys que faran de Granollers una ciutat amb més qualitat ambiental.

11 de Novembre 2008

El proper dimecres 19 de novembre, a les 19 h, al Centre Cívic Nord (c. del Lledoner, 6) es realitzarà una jornada on s'exposaran els resultats obtinguts al bloc i als taller de participació ciutadana que s'han fet durant l'any 2008 en el marc de l'Agenda 21 de Medi Ambient. Durant aquesta jornada es donaran a conèixer la conclusions i les actuacions que és necessari impulsar per assolir els objectius proposats. S’aprovarà alhora, un sistema de seguiment per controlar els progressos de la ciutat cap a aquests objectius.

El passat 22 d'octubre, amb el Grup de Treball d'Igualtat i Solidaritat, van finalitzar els tallers de participació ciutadana del procés d'aprovació de l'Agenda 21 local de Granollers. Al llarg de quatre setmanes s'ha portat el debat ambiental a Granollers mitjançant els grups de treball on s'han abordat diversos aspectes sobre participació ciutadana, urbanisme sostenible, gestió de l’aigua, recursos energètics, protecció dels espais naturals, fluxos residuals, conseqüències ambientals de la mobilitat, salut, economia local i igualtat i solidaritat.

D'altra banda, també s'han rebut aportacions per mitjà del Bloc de l'Agenda 21 Local, un nou espai creat per implicar a la ciutadania i per recollir aportacions i noves propostes. Aquest bloc permetia enviar formularis amb esmenes a les actuacions o indicadors fins al 29 d'octubre, i ara restarà obert per qualsevol comentari que es vulgui fer a la proposta d’Agenda 21.