Premis dels concursos literari i de cartells per commemorar el 8 de març 2009

Aquest any, quarta edició de les convocatòries per a relats i dissenys amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que organitza el Pla per a la igualtat

18 de Març 2010
+

Quatre dones de la comarca, dues de Granollers, han guanyat els premis del IV Concurs de Cartells i del IV Certamen literari "De Dona a Dona", que es van lliurar en l'acte central de la commemoració del 8 de març a Granollers:

IV CERTAMEN LITERARI “DE DONA A DONA”
- Premi al millor relat: dotat amb 450 euros, a “L’OLGA PLEGA”, presentat amb el pseudònim “VIATGE A PLUTÓ”, de Montserrat Barbany Ciurans, veïna de Granollers.
- 2n premi: dotat amb un lot de llibres i dues entrades del Teatre Auditori de Granollers (a escollir durant 2009), a la narració “VESTIDET DE COLOR ROSA”, presentada amb el pseudònim “IRINA”, de Carme Ballús i Molina, veïna de les Franqueses del Vallès.
- 3r premi: dues entrades del Teatre Auditori de Granollers (a escollir durant 2009), a l’obra “CARTA DE PRESENTACIÓ”, presentada amb el pseudònim “UNA DONA TREBALLADORA”, d'Ester Sánchez Moro, veïna de la Garriga.

IV CONCURS DE CARTELLS
- Premi al millor cartell: dotat amb 450 euros, al disseny presentat per Maria Dominguez Reifs, veïna Granollers.
Aquesta imatge il·lustra el cartell i el programa de la commemoració del Dia Internacional de les Dones d'aquest any a Granollers.

Recordem que, en aquesta edició del concurs, s'havien presentat 55 dissenys (33 realitzats per dones) i, pel que fa al certamen literari, 25 relats (23 escrits per dones).