Obertes les inscripcions als tallers del segon trimestre al Gra

Teatre creatiu, customització i construcció de djembe, són algunes de les propostes

30 de Març 2010

 Fins al 14 d'abril hi ha temps per apuntar-se  als Tallers Joves organitzats pel Gra el segon trimestre de l'any. Per a joves de 12 a 18 anys, es proposa teatre creatiu, amb Vanda Mota com a tallerista; la veu teatral, amb Maria Caselles; customització, amb Claudia Sánchez; i percussió, amb Mustafa Faye. Per a la franja de 16 a 30 anys, hi ha tallers de construcció de djembe, amb Yaya Jangka; iniciació a l'àrab, amb Fatima Taourati; direcció teatral, amb Marta Otín; expressió corporal, amb Berta Clavera; i macramé, amb Raquel Gámez. L'activitat dels tallers s'allargarà entre el 19 d'abril i l'11 de juny. Les inscripcions poden fer-se al mateix Gra o on line, a www.granollers.cat/ovac

Al mes d'abril, l'equipament de Joventut continua el cicle de xerrades sobre Cicles Formatius, a les 6 de la tarda. El 21 d'abril es parlarà sobre el Grau Superior d'Administració i Finances, a càrrec de l'Escola Municipal del Treball; el 26, sobre el Grau Superior en Desenvolupament d'Aplicacions Informàtiques i Grau Superior d'Administració de Sistemes Informàtics; i el dimecres 28, sobre el Grau Superior de Comerç Internacional i Cicle Formatiu de Grau Superior de Gestió de Transport; ambues sessions seran a càrrec de l'IES Carles Vallbona.

D'altra banda, el Gra ofereix cada dimecres de 6 a 8 de la tarda un espai d'assessorament informàtic, per a joves de 12 a 30 anys. A l'abril, la sessió formativa mensual es dedicarà al retoc d'imatges digitals (29 d'abril, 18 h).

Altres activitats de l'equipament de Joventut són una nit de jocs de taula (9 d'abril, 21 h), organitzada per l'entitat Homo Ludicus; i el Cicle de Documental Social, amb la projecció del film Home (15 d'abril, 20.30 h), una activitat  de cinefòrum sobre consum, ecologia i consciència social organitzada conjuntament amb l'ONG SETEM.

La segona quinzena del mes, començaran els concerts I(és) Música, amb la participació de grups dels centres de secundària (dies 16 i 30 d'abril, 19 h).

El Gra també s'uneix a la celebració de Sant Jordi i al Dia Internacional de la Dansa, el 29 d'abril,  amb diverses activitats.