Els nous cursos de PNL, amb certificació d'especialització universitària

La Universitat de Vic reconeix com a formació superior la Programació Neurolingüística que s'imparteix al CTUG. Aquest és l'aspecte més destacat de la nova programació formativa presentada aquest migdia, amb la presència del seu coordinador, el formador i

19 de Juliol 2010
+

Per primera vegada a Catalunya, l'alumnat dels propers cursos de PNL, que s'imparteix al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), podrà obtenir-ne certificació universitària. En concret, un certificat d'especialització que la Universitat de Vic lliurarà a les persones que cursin aquesta formació amb l'aprofitament necessari. D'aquesta manera, la Programació Neurolingüística (PNL) queda reconeguda a Granollers com a formació superior a partir del curs 2010-2011.

Per tant, a partir d'ara, ja no caldrà cursar PNL en altres indrets de l'Estat, fora del territori català, per obtenir-ne acreditació oficial de formació superior.

Aquest reconeixement universitari és per als dos graus de formació en PNL que s'imparteixen al CTUG des de l'any 2004: Practitioner PNLi PNL Avançat (antigament, denominat màster). La nova programació es pot consultar a: http://www.ctug.cat/media/7/TripticPNL2010TR_1.pdf.

Qui vulgui fer aquests cursos ja s'hi pot inscriure - fins al 15 d'octubre- (informació i inscripcions a www.ctug.cat, info@ctug.cat i al telèfon 93 538 12 00). Si la inscripció es fa abans de l'1 d'octubre, tindrà descompte.

El dia 21 de setembre, a les 20 h i al CTUG, es farà una xerrada informativa per a les persones que hi estiguin interessades.

La presentació, en roda de premsa, de la nova programació formativa s'ha fet aquest migdia, amb la participació del seu coordinador, el formador i psicòleg Xavier Guix, acompanyat pel president del CTUG, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el director d'aquest centre, Sergi Morera.

La formació en PNL està dirigida, entre altres col·lectius, a professionals de l'àmbit educatiu i sociosanitari i permet adquirir habilitats d'autoconeixement i desenvolupar relacions personals i professionals de manera efectiva.

Des de la primera edició fins ara, aquesta oferta formativa del CTUG ha anat generant cada vegada més interès. En aquest sentit, destaca l'increment de places que s'hi va haver de fer l'any 2008, per atendre la demanda existent. Per al proper curs, s'han previst 20 places per al nivell Practitioner i 20 més per al nivell Avançat.

En total, unes dues-centes persones han rebut formació en PNL en les set edicions dels cursos que s'han fet durant els últims anys al CTUG. Fins ara, només amb reconeixement de formació continuada del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.