Nous cursos gratuïts d'informàtica amb el programa "Avanç@ en TIC"

Dilluns 22 de setembre d'obre el període d'inscripció

19 de Setembre 2008
+

A partir del proper dilluns 22 de setembre a la tarda s'obre el període d'inscripció per als cursos gratuïts de formació en noves tecnologies que es faran a Granollers durant els mesos de setembre, octubre, novembre i desembre. Els cursos del programa Avanç@ en TIC! tenen per objectiu donar l'oportunitat de fer cursos introductoris a les persones que no tenen coneixement d'informàtica com el curs Perd la por a l'ordinador, i permetre que les persones que ja en saben aprofundir els seus coneixments en àmbits específics.

Són quatre els punts de la ciutat que programen cursos de formació d'aquest tipus: la Biblioteca Roca Umbert, el Centre Tecnològic i Universitari, el Gra i el Centre Cívic Nord. Per fer la inscripció cal adreçar-se al centre on es fan els cursos amb una fotocòpia del DNI i omplir el formulari que es facilitarà al mateix centre.

Es podran fer cursos introductoris per fer una primera aproximació a la informàtica així com apropar la informàtica bàsica a la ciutadania a partir de processadors de textos, fulls de càlcul, presentacions o internet mitjançant el programari lliure.

Els cursos s'emmarquen en el programa Avanç@ en TIC! i es fan en el context del Pla director de la Societat del Coneixement de Granollers, Les Franqueses, Canovelles i La Roca del Vallès, amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions, Diputació de Barcelona i el Plan Avanza.

Les inscripcions es poden fer una setmana abans de l'inici del curs.