El Museu de Ciències Naturals la Tela proposa sortides i tallers aquest mes de novembre

Hi haurà activitats d'astronomia, de micologia, d'observació dels rius i la seva fauna, i un taller de tint

02 de Novembre 2010
+

 El Museu de Ciències Naturals la Tela ha preparat diverses sortides per conèixer i gaudir de l'entorn natural aquest mes. El dia 12, es proposa una activitat astronòmica al Corredor: l'observació de Júpiter i la Lluna al cel nocturn de tardor, amb Domènec Barbany, membre de l'Agrupació Astronòmica de Sabadell. I el dia 20, es farà una matinal de micologia: una excursió per buscar bolets, també al Parc Natural del Corredor, amb el biòleg Evarist March.

 Pel que fa a tallers, la Tela n'organitza un de tints, concretament, de plantes tintòries del Mediterrani, a càrrec de l'experta en colorants naturals Anna Homs, que es farà en tres sessions els dies 24, 25 i 26 de novembre, de 6 a 8 del vespre al laboratori del Museu de Ciències Naturals. Informació i reserves per a les sortides i al taller, tel. 93 870 96 51 (matí) - www.museugranollersciencies.org.

L'arbre. El gegant del regne vegetal és l'exposició que del 12 de novembre al 9 de gener hi haurà a la sala de la Tela, una producció de Joan Condal que vol ser un homenatge a aquesta forma de vida. Està formada per 30 quadres, 15 amb fotografies i textos sobre l'estructura, l'estacionalitat, l'activitat humana.., i 15 quadres més amb un herbari, mostra de moltes de les espècies més comunes.

 El museu també coorganitza activitats amb entitats conservacionistes de la comarca per conèixer el riu i observar-ne la fauna. El dia 7 de novembre, es farà una matinal d'ornitologia al Congost, a partir de les 9 del matí, oberta a tothom (no cal inscripció, la trobada és davant de l'institut Antoni Cumella). I el dia 28 de novembre, una altra matinal, al parc de la Resclosa de Bigues i Riells. L'activitat s'allargarà de 9 del matí a 1 del migdia i tampoc cal inscriure's abans.