Millora l'enllaç amb autobús cap a polígons industrials de Granollers

La línia urbana amb aquesta destinació incorpora la parada del carrer de Prat de la Riba per facilitar transbordaments als treballadors que provenen de l'àrea de Montornès i de Mollet del Vallès

25 de Novembre 2008

Des d'aquesta setmana, els autobusos de la línia L 4, que transporten fins als polígons industrials Coll de la Manya i Font del Ràdium de Granollers, també s'aturen a la parada del c. de Prat de la Riba situada molt a prop de l'empresa BIMBO. D'aquesta manera, es faciliten els transbordaments de les línies interurbanes dels trajectes Montornès-Montmeló-Granollers i Mollet-Parets-Lliçà de Vall-Granollers cap a aquests polígons industrials de la ciutat.
Ara, doncs, els usuaris del servei que provenen de Montornès, han de recórrer menys distància per fer el canvi d'autobús (abans s'aturaven al costat de LIDL) i els de la línia provinent de Mollet ho poden fer a la seva mateixa parada del carrer de Prat de la Riba.
Transports Municipals de Granollers (TMG) ha incorporat aquest indret d'aturada a petició d'alguns usuaris dels autobusos de la línia L 4. En concret, de treballadors provinents de Montornès i Parets del Vallès, que havien fet aquest suggeriment per millorar les condicions d'enllaç amb l'autobús que va a polígons industrials de Granollers.

Més de 25.000 passatgers
Aquest mes, s'han complert dos anys de la creació de la línia urbana L 4, amb bona acceptació per part dels usuaris i usuàries del servei. Durant l'any passat -primer exercici complet de funcionament- la van utilitzar 21.991 persones, una xifra que ja s'ha superat entre els mesos de gener i octubre d'aquest any. A falta de sumar-hi els usuaris de novembre i desembre, TMG hi ha comptabilitzat un total 25.505 passatgers durant 2008.
Els vehicles de la línia urbana L 4 surten, a diari, des de l'estació d'autobusos, a l'avinguda del Parc. Des d'allà, passen per l'estació de tren de Granollers Centre i transporten usuaris de diverses poblacions als polígons industrials Jordi Camp, Font del Ràdium i Coll de la Manya de Granollers. També fan el recorregut de tornada, fins a l'estació d'autobusos de Granollers.