Més de 80 persones, a les jornades sobre seguretat informàtica

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació, el CESICAT i l'Ajuntament de Granollers han organitzat aquestes sessions amb la col·laboració del Consell Comarcal del Vallès Oriental

05 de Novembre 2010
+

Des de dimecres, Granollers acull les jornades sobre seguretat informàtica en col·laboració amb el Centre de Seguretat Informàtica de Catalunya (CESICAT). L'objectiu és sensibilitzar, promoure i formar en relació amb l'ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Avui divendres es desenvolupa la darrera jornada -la tercera-, destinada a empreses i professionals. Aquesta programació va començar dimecres amb una jornada per a la ciutadania, amb la participació de Josuè Sallent, director del CESICAT, a la Biblioteca Roca Umbert. Sallent, juntament amb un representant dels Mossos d'Esquadra, va aprofundir amb pares i mares en els riscos d'Internet per als menors i en les mesures de prevenció que s’han de tenir en compte. Hi van assistir unes quaranta persones. En total, al llarg d'aquests dies, hi han participat més de vuitanta.


Dins aquesta programació, durant tota la setmana, el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG) ha acollit tallers destinats a tècnics d'administracions i formadors del Vallès Oriental per donar-los suport en la gestió de la seguretat informàtica.

Les persones interessades en aquesta matèria poden consultar-ne més informació a http://www.cesicat.cat/ ,o bé, al dinamitzador del CTUG, a l'adreça electrònica suport@ctug.cat .