El mercat dels dijous es trasllada, en una primera fase, als carrers del Rec i de Travesseres

mb motiu de les obres d'urbanització del carrer d'Anselm Clavé, entre la plaça de la Corona i el carrer de Torras i Bages, és necessari traslladar una part del mercat dels dijous

27 de Novembre 2008
+

 El trasllat, però, es farà per fases seguint l'evolució de les obres. L'Ajuntament de Granollers està estudiant el trasllat de 84 parades, majoritàriament dels articles de roba i complements de la persona i de la llar, que actualment estan ubicades entre la plaça de la Corona i el carrer de Marià Maspons. Aquestes parades es situarien al tram del carrer del Rec entre la plaça de la Constitució i el carrer Verge de Núria. En el cas que aquesta ubicació no fos suficient es continuarien reubicant les parades al carrer de Travesseres. L'Ajuntament de Granollers ha establert reunions amb el Gremi d’Encantistes i Marxants de Barcelona i Província per consensuar les diferents possibilitats que es presenten. Aquests canvis es produiran en el moment que ho requereixi l'avanç de les obres, que tenen l'inici previst per a principis del mes de febrer.

Obres al Mercat de Sant Carles

Estan previstes unes obres de remodelació al Mercat de Sant Carles, concretament al soterrani, on hi ha zones comunes dels paradistes i espais privats amb magatzems. A les zones comunes l'Ajuntament de Granollers promou les obres de remodelació completa de totes les instal·lacions: llum, aigua, ventilació i clavegueram. Unes millores que es faran sense perjudicar el funcionament del mercat i sense que tinguin afectació a la campanya de Nadal, fet pel qual començarien la propera primavera.

L'Associació de Paradistes del Mercat de Sant Carles i l'Ajuntament de Granollers mantenen reunions per tractar aquests temes conjuntament. Al marge de les obres del soterrani també es durà a terme una altra actuació, el soterrament dels contenidors d'escombraries. Un nou sistema de soterrament substituirà l'actual zona de contenidors exteriors.

El Mercat de Can Bassa s'amplia a unes 80 parades

A partir d'aquest dissabte 29 de novembre el mercat setmanal de Can Bassa canvia d'ubicació: al carrer Pla de Baix, a tocar de la carretera del Masnou, serà el nou emplaçament. El canvi d'ubicació, fins ara estava al carrer Pallars, ve motivat per l'ampliació del mercat i donar millor servei al barri. A més una altra de les novetats que presenta el mercat és l'ampliació del nombre de parades, passa de 8 a unes 80.