L'oferta pública d'escola bressol arribarà a Granollers a gairebé 400 places

A les 104 més assegurades darrerament, se'n suma una altra setantena a Congost, que es podrà crear amb una nova subvenció concedida a l'Ajuntament

17 de Març 2010

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya aportarà 330.000 euros a la creació de 66 places a la nova Escola Bressol Congost, situada a la carretera de Caldes, 52. D'aquesta manera, es confirma un definitiu increment de places per a infants de 0 a 3 anys a la ciutat, quan aquest centre pugui iniciar el seu primer curs escolar propi. És a dir, un cop acabi la remodelació de l'Escola Bressol Cangur, els alumnes de la qual continuaran les classes al centre de Congost mentre durin aquestes obres.

Per tant, sumant-hi aquestes 66 places de nova creació i les 104 més assegurades darrerament, l'oferta pública d'escola bressol serà de 399 places a Granollers. A l'actualitat, n'hi ha 229.
Recordem que, fa uns dies, es va confirmar l'aportació de prop de 590.000 euros de la Generalitat de Catalunya per a la construcció del nou centre educatiu per a infants de 0 a 3 anys previst a Ponent (94 places noves) i per augmentar el nombre d'alumnes a l'Escola Bressol Municipal Cangur (74 places, 10 més que a l'actualitat), amb l'ampliació d'aquest centre.