Lliurament del premi de la 10a Beca Maria Gaja

En aquesta convocatòria, es duplica l'import del premi

16 de Setembre 2008

 Aquest dimecres, 17 de setembre, a partir de les 19 h i a la Sala Francesc Tarafa (c. de Corró, 47), es farà l'acte de lliurament del premi al projecte guanyador de la 10a edició de la Beca Maria Gaja. Una convocatòria dotada amb 7.200 euros, el doble de l'import del premi de l'anterior edició perquè, aleshores, va quedar desert.
En aquest acte, es presentarà la publicació "Teatre en l'educació", de la Fundació Privada  Cultural de Granollers AC, guanyadora de la 6a edició de la Beca Maria Gaja. A continuació (a  les 19.30 h, aproximadament), hi haurà actuació musical, a càrrec d'alumnes de l'Escola Municipal de Música Josep M. Ruera, amb Adrià i Núria Aguilera, al piano i a la flauta, respectivament. Tot seguit, (pels volts de les 19.45 h), es lliurarà el premi al projecte guanyador.
L'acte acabarà amb un refrigeri per als assistents.

El Consell Escolar Municipal i l'Ajuntament de Granollers convoquen aquesta beca anual amb l'objectiu d'incentivar i promoure el desenvolupament de projectes educatius. En concret, projectes innovadors d'ensenyants o ciutadans i ciutadanes de Granollers -membres d'una institució o entitat- que promoguin valors cívics i democràtics emmarcats en el coneixement i el respecte per l'entorn.
En aquesta ocasió, el jurat de la convocatòria, que presideix la mestra Maria Gaja, l'integren també German Cequier (pedagog), Agnès Boixader (professora d'història), Josep Lluís Campoy (psicòleg), M.Gràcia Icart i Concepció Camps (mestres), Agnès Ferrer (artista), Santi Puig (empresari) i Pietat Sanjuán (regidora d'Educació).