L’Aire F mostra un projecte artístic realitzat a la presó de Quatre Camins

L'ha coordinat la granollerina Glòria Serra

14 de Octubre 2008
+

 Aquest dijous, dia 16, a les 20.30 h, l’Aire F, la sala d’exposicions de l’Alliance Française de Granollers, inaugura Cielo andante, un projecte artístic realitzat a la presó de Quatre Camins que ha coordinat l’artista granollerina Glòria Serra. Moisés, Francisco, Raúl, José, Jesús, Marton, David, Rafael i Ramón són els autors de les fotografies fetes al taller d’imatge i creativitat de Quatre Camins.

L’exposició es compon de dues parts: el projecte Llaunes, inspirat en un element quotidià com les llaunes de beguda o de menjar, rovellades, trepitjades,… que podem trobar  a l’aparcament de Quatre Camins, un lloc d’espera habitual  per als familiars dels presos. La segona part porta per títol Cielo andante i són les fotografies fetes pels mateixos reclusos per espai dels tres mesos que ha durat el taller. En paraules de la mateixa coordinadora,  “ la fotografia ha estat el llenguatge que ha conduït a la reflexió i el debat, i que ha donat pas a les sorpreses i descobertes d’una eina que va molt més enllà de la mateixa imatge. La fotografia sempre comunica i en aquesta exposició deixa traspuar els sentiments i les persones que hi ha al darrere. Persones amb anhels de canvi i llibertat, amb esperances de tornar a començar i somiar”.

Cielo andante es podrà visitar fins al dia 13 de desembre, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 17 a 21 h; i dissabte, de 10 a 13 h a l'Aire F (Alliance Française, c. Corró, 22, Granollers, tel. 93 879 69 37).