Inauguració de la 1a Mostra Gastronòmica Multicultural de Congost

Dins les actuacions del Pla de barris i amb la participació de més de vint establiments de l'Associació de Comerciants Congost Granollers

18 de Juny 2010

Aquest dissabte, 19 de juny, a les 17 h, representants municipals inauguraran la 1a Mostra Gastronòmica Multicultural, que es podrà visitar aquest dia a la plaça de la Pau, al barri Congost de Granollers. Aquesta mostra, amb deu estands de menjars típics de diversos països, serà oberta des de les 16 h i fins a les 20.30 h.
Després dels parlaments d'inauguració, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, acompanyat dels regidors Albert Camps i Juan Antonio Corchado, recorrerà la mostra per saludar els expositors. Tot seguit, (a partir de les 17.30 h), hi haurà música i balls tradicionals (dakka marrakchia i darbouka).

Aquesta mostra forma part de les actuacions del Pla de barris que desenvolupa l'Ajuntament de Granollers, dins el Projecte d'intervenció integral del barri Congost. El Pla de Barris, amb finançament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament, és un conjunt de programes i actuacions que afavoreix el coneixement mutu i el foment de la convivència al barri Congost de Granollers.
En aquesta ocasió, la programació prevista contribuirà a apropar les diferents cultures que conviuen en aquest barri. Hi participaran més de vint establiments de l'Associació de Comerciants Congost Granollers, que aplicarà descomptes, d'entre el 5 i el 10%, a les botigues associades que s'han implicat en aquesta mostra. L'activitat compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a més de l'Ajuntament, per mitjà de l'empresa Granollers Mercat.