Horaris especials i agenda amb motiu de Tots Sants

Un any més, es modifica el servei d'autobusos urbans i l'obertura del Cementiri Municipal de Granollers

30 de Octubre 2012
+

Del 27 d'octubre a l'1 de novembre, el Cementiri Municipal de Granollers serà obert de 9 a 18 hores. Per tant, aquest cap de setmana i els pròxims dilluns, dimarts, dimecres i dijous l'horari serà l'habitual dels dies laborables.

Habitualment, els dissabtes, el cementiri de la ciutat és obert de 9 a 13 hores i, els diumenges i festius, d'11 a 13 hores, però, un any més, amb motiu de Tots Sants, aquest horari s'amplia per facilitar-hi l'accés.

Pel mateix motiu, també es modifica l'horari del servei d'autobusos urbans. En aquesta ocasió, els dies 28 d'octubre i 1 de novembre circularan amb una freqüència de 30 minuts, com la resta de la setmana. N'adjuntem el detall de recorregut i freqüència.

Completem aquesta informació amb motiu de Tots Sants amb l'agenda programada a Granollers. Aquestes són les activitats confirmades hores d'ara:

  • Dimecres 31 d'octubre

15.15 h. Escola Ponent. Presentació del nou edifici d'educació infantil i inici dels actes de celebració del 25è aniversari: CELEBRACIÓ DE LA CASTANYADA, amb ballada de danses dels alumnes de l'escola, castanyes i panellets i actuació del grup d'animació infantil Sarandaca.

18 h. Plaça de la Porxada. Castanyada i animació infantil.

19 h. Plaça de Joan Oliver (Can Bassa). Castanyada / Centre Cívic Can Gili. Castanyada / Masia de les Tres Torres. Castanyada i XIV Festival de Música i Dansa a Tres Torres.

23 h. Tèrmica i bar de Roca Umbert. Cicle "Emboliquem la troca": Per la castanyada, contes de por. Quatre narradors, dos espais, un recinte especial... no vinguis sol.

  • Dissabte 10 de novembre

18 h. Centre Cívic Nord. Castanyada de l'Hostal. Hi haurà xocolatada i actuarà el grup Implicadas (organitza: AV de l'Hostal).