Guanyadors del concurs de cartells i el certamen literari amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones 2010

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de cartells i del certamen literari que organitza l'Ajuntament en commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones.

18 de Març 2010

V EDICIÓ CONCURS DE CARTELLS

En aquesta cinquena edició s’han presentat 34 dissenys, 16 d’ells realitzats per dones i els altres 18 per homes, amb una edat mitjana de 35 anys. Dels participants, 11 són veïns de Granollers, la resta són d'altres municipis de la comarca, i hi ha 2 participants veïns de Barcelona.

El jurat, format per Ma. del Mar Sánchez Martínez, Regidora del Pla per a la Igualtat d’Oportunitats; Josep Nogués Rovira, encarregat de pre-impressió de la impremta municipal; Imma Juncà Rosell, tècnica del Gabinet d'Imatge i Comunicació de l’Ajuntament de Granollers; Laia Llistuella, dissenyadora gràfica de l’empresa I-Tres i Adelina Carrillan, representant de la Taula d’Igualtat d’Oportunitats de Granollers , en deliberar va atorgar:


Premi al millor cartell: dotat amb la quantitat de 450€, al disseny presentat amb el psudònim “Dina Melaros” pel Sr. Daniel Morales Rivero, veí de Barcelona.

El jurat ha avaluat donar un accèssit especial i un lot de llibres al cartell presentat amb el pseudònim “Moulinex” per la seva creativitat i originalitat, a la seva autora, la Sra. Meritxell Menchero Camps, veïna de Granollers.


V EDICIÓ CERTAMEN LITERARI “DE DONA A DONA”


Al certamen literari “De Dona a Dona” es van presentar 16 relats literaris, 12 d’ells realitzats per dones i 4 realitzats per homes. Dels participants, 11 són veïns de Granollers, i la resta són d'altres municipis de la comarca, com ara Llinars del Vallès i Santa Eulàlia de Ronçana, entre d'altres.

El jurat format per Ma. del Mar Sánchez Martínez, Regidora del Pla per a la Igualtat d’Oportunitats; Montse Garriga, cap de premsa de l’Ajuntament de Granollers; María González García, representant de la Taula d’Igualtat d’Oportunitats de Granollers; Sònia Domínguez, representant de la Llibreria la Gralla i Beatriu Fernández Cunillera, representant de l'IES Vallbona:

Premi al millor relat: dotat amb la quantitat de 450€, al relat titulat “AIGÜERA AVALL” presentat amb el pseudònim “AVUI, TEVA. DEMÀ...” i que es correspon amb la Sra. Maria Teresa Valls Baro, veïna de Santa Eulàlia de Ronçana.

2n premi: dotat amb un lot de llibres i dues entrades al Teatre Auditori per escollir al llarg de la temporada 2010, a la narració anomenada “NO RENUNCIÉ A TI” presentada amb el pseudònim “YSIS”, dela Sra. Rosa Maria García Bidegain, veïna de Granollers.

3r premi: premiat amb dues entrades al Teatre Auditori de Granollers per escollir al llarg de la temporada 2010, a l’obra que porta per títol “DRET DE PENSAR, DRET D'ESTIMAR” presentada amb el pseudònim GERTRUDIS”, de la Sra. Maria Teresa Mas Codina, veïna de Granollers.

 

Podeu consultar tots els guanyadors en els documents adjunts.