El Gra incorpora els serveis comarcals d'emancipació jove

En un mateix equipament, atenció juvenil gratuïta sobre habitatge i en matèria laboral

27 d'Abril 2009

La Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Granollers col·laboren, a partir d'ara, en el funcionament d'un servei que agrupa atenció gratuïta d'emancipació per als i les joves de la comarca. Es tracta de l'Oficina Jove del Vallès Oriental, ubicada a l'Altell de l'equipament municipal juvenil Gra (plaça de l'Església, 8). Una oficina que forma part del projecte pilot de la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil.

A partir d'aquest mes de maig, la nova oficina serà oberta, al matí, de dimarts a divendres i de 10 a 14 hores i, a la tarda, de dilluns a divendres i de 16.30 a 20.30 hores. De manera gratuïta, s'hi oferiran serveis integrals d'orientació i assessorament sobre habitatge i en matèria laboral.
Un òrgan col·legiat, anomenat Consell Gestor de l'Oficina, amb un representant de cada una de les tres administracions implicades, coordinarà i avaluarà aquests serveis.
Aquests i altres aspectes es recullen en el conveni de col·laboració que avui han formalitzat la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Granollers.
A l'acte d'inauguració de la nova oficina, que s'ha fet aquest migdia, hi han assistit el secretari de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania del govern català, Eugeni Villalbí; el conseller comarcal de Joventut i Esports, David Ricart; l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i el regidor de Joventut de l'ajuntament de la ciutat, Carles Cabanillas, a més d'altres representants municipals.