El GRA acull la segona jornada dedicada a la difusió del còmic japonès

Organitzada per l'entitat Famiglia Folgore, s'allargarà per espai de tot dissabte 22 de maig

12 de Maig 2010
+

El GRA acollirà aquest mes de maig la segona jornada dedicada a donar a conèixer la cultura japonesa i, sobretot, el manga. Si l'any passat es va anomenar Festa Otaku, enguany l'organització, Famiglia Folgore, l'ha batejada com a Sakura Addiction, en referència a la festa de la primavera que aquests dies se celebra al Japó. Serà dissabte 22 de maig, de 10 del matí a 10 del vespre, i hi ha previstos tallers, concursos, videojocs, concerts i exposicions.

El dia abans, divendres 21, continuen els concerts de l' I(es)Música, amb les actuacions de grups formats majoritàriament per estudiants de secundària i batxillerat de centres granollerins.  A partir de les 8 del vespre, serà el torn de les formacions Fire'n Fuel i Belerith. El passat 30 d'abril van actuar Scopolus i The Ladies and The Coconuts, i el 4 de juny acabarà la fase prèvia, amb Los Amantes de tu Hermana i Damnation. Els guanyadors de l'I(es)Música se sabran a la festa de final de curs dels instituts, l'ExFi, i els escollits actuaran de teloners al Musi'k'Viu 2010.

Altres activitats del mes de maig al GRA són:

-Aquest dissabte, 15 de maig, a dos quarts d'onze de la nit, cinema musicat en directe, una activitat inclosa a les 5es Jornades del Cineclubisme Català organitzada pel Cineclub de l'Associació Cultural.

- Dijous 20, a dos quarts de 9 del vespre, projecció del film Lo último en moda, dins del cicle de documental social organitzat per l'ONG SETEM.

-Dijous 27 de maig, a les 6 de la tarda, el GRA organitza una sessió de formació sobre OppenOffice, a l'Aula Linux, l'espai jove d'assessorament informàtic.