El futur equipament de can Muntanyola té finançament del FEDER

Autor: Pere Cornellas

17 de Febrer 2010
+

Contundent injecció econòmica per acomplir un dels principals compromisos del pla de treball del Consell Econòmic i Social de Granollers. El Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) contribuirà al finançament del futur equipament municipal de can Muntanyola amb 640.305 euros.
Aquesta aportació, inclosa al Programa operatiu FEDER Catalunya 2007-2013, s'afegeix a la subvenció de la Diputació de Barcelona, de 320.152,50 euros, per fer realitat aquest projecte, que té un pressupost total de més de 3.500.000 euros.
Amb aquest finançament assegurat, l'Ajuntament de Granollers continua el procés administratiu per poder iniciar les obres que han de transformar l'antiga masia can Muntanyola, al nucli de Palou, en un centre de serveis avançats per a les empreses. Un equipament municipal que ha de contribuir a la promoció empresarial i a la recuperació econòmica.
Can Muntanyola ha d'acollir tot tipus de serveis de suport per a l'activitat empresarial. També, servei d'allotjament i centre de formació directiva. Tot plegat, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Recordem que la creació d'aquest equipament està prevista entre les actuacions del pla de treball que el Consell Econòmic i Social de Granollers va aprovar per unanimitat el mes de juliol, amb 100 mesures per a la promoció i la recuperació econòmica.
El Consell Econòmic i Social de Granollers l'integren representants de la Cambra de Comerç, la Unió Empresarial Intersectorial-Cercle d'Empresaris (UEI-CERCLEM), l’organització empresarial PIMEC, la Federació d’Associacions Empresarials del Vallès Oriental (FAEVO), els sindicats UGT i CCOO, SAT Agrícola de Granollers, el Fòrum de Comerç i Turisme de la ciutat, els grups polítics municipals (PSC, CiU, PP i ERC) i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Granollers. El presideix l'alcalde de la ciutat, Josep Mayoral.

El passat mes de novembre, la Junta de Govern Local va aprovar l'adjudicació provisional de la redacció del projecte i la direcció de les obres de la masia de can Muntanyola, a l'espera de completar altres tràmits. L'empresa encarregada d'aquests treballs és DOPEC, SL.
L'objectiu és que el nou equipament, clau, també, per a la innovació al Vallès Oriental, estigui enllestit, equipat i en proves de posada en marxa, cap a finals de l'any que ve.