"Fem un cafè?", una exposició a favor del respecte a les dones

Hi han participat grups de dones de la Xarxa de Centres Cívics de Granollers

18 de Novembre 2009
+

Dilluns que ve, 23 de novembre, s'inaugurarà al Centre Cívic Nord l'exposició Fem un cafè? Una tassa per compartir paraules de vida, en la qual han participat les dones assistents als projectes de dinamització social Paraules i cafè i Passa'm la recepta de la Xarxa de Centres Cívics. A partir de la modelació d'unes tasses de fang, s'ha fet una reflexió al voltant del dret de les dones a ser respectades i valorades. Les peces volen simbolitzar la paraula compartida al voltant d'una tassa de cafè i que serveix per resoldre diferències i exterioritzar sentiments.
I volen demostrar les mans de les dones, les mateixes que alimenten, amanyaguen, escriuen,  cusen…  unides per rebutjar qualsevol manifestació de violència sobre les dones.

L'exposició, que compta amb la col·laboració del Centre d'Informació i Recursos per a Dones - CIRD,  podrà visitar-se del 23 de novembre al 18 de desembre de 2009 al Centre Cívic Nord (c. Lledoner, 6, tel. 93 840 60 69), al matí de dilluns a divendres de 9 a 14 h, i a la tarda, de dilluns a dijous de 16 a    21 h, i divendres de 17 a 21 h.