Escoles millorades per començar el nou curs

Durant aquest estiu, l'Ajuntament ha condicionat una desena de centres d'ensenyament municipals i públics de Granollers amb una inversió total de prop de 600.000 euros

09 de Setembre 2008
+

Ja han acabat les obres i les millores previstes als centres escolars de la ciutat coincidint amb les vacances estivals. Com s'havia projectat, s'han adequat equipaments i instal·lacions a l'Escola Municipal de Música Josep Maria Ruera, l'Escola Bressol Municipal Tortuga, l'Escola Municipal de Treball i l'Escola Municipal Salvador Llobet. També, als CEIP Granullarius, Pereanton, Mestres Montaña, Joan Solans, Pau Vila, Salvador Espriu i Fàtima. A més, l'Ajuntament ha continuat la millora del Centre d'Educació Especial Montserrat Montero. Tot plegat, ha suposat una inversió municipal total de prop de 600.000 euros.

Destaquen la remodelació del CEIP Granullarius (inversió municipal: més de 80.000 euros), que continuarà durant els propers cursos escolars, i els tres tipus d'arranjaments realitzats al centre Montserrat Montero (inversió municipal: 100.000 euros): instal·lació de protectors solars a les finestres, continuació del canvi de la fusteria d'alumini i restauració de la tanca exterior.
Pintura, nous accessos, tancament d’espais, sanejament, lavabos, jocs infantils i reforma d’aules són altres de les principals millores realitzades aquest any a centres d’ensenyament de Granollers. A més, en alguns casos, s’hi ha afegit nou mobiliari i la incorporació de material educatiu i per a la millora de determinats serveis i instal·lacions.
La tornada a classe, el proper dilluns dia 15 de setembre, permetrà comprovar, doncs, els resultats de nombrosos projectes d’obres i de nous equipaments i instal·lacions a centres d'ensenyament de Granollers.