Es presenta la tercera col·lectiva del Projecte INcívics

La componen l'obra de set artistes de disciplines diverses

10 de Novembre 2008
+

 Divendres que ve, 14 de novembre, s’inaugura l’exposició col·lectiva del Projecte Incívics de la temporada 2007-2008, que porta per títol Propostes d’art. La componen els artistes Natàlia Cano, amb pintura-collage; Julio Reig, pintura; Imma Sánchez, pintura i gravat calcogràfic; Raül Huerta, fotocollage pictòric; Jesús Rodríguez, pintura; Pedro Blas, pintura digital i Cristina Aliaga, fotografia. L’exposició s’acompanya del catàleg, el tercer d’aquesta col·lecció, titulat Propostes d’art 2/ 2007-2008.

Propostes d’art és una mostra col·lectiva que recull la temporada expositiva del Projecte Incívics. Art emergent, iniciada l’any 1994 a la Xarxa de Centres Cívics de Granollers. Aquesta mostra tanca un cicle per obrir-ne un de nou, en què l’art emergent es lligarà al Museu de Granollers i el nou Espai d’Arts de Roca Umbert. L’objectiu de fomentar i acompanyar els joves creadors seguirà sent el mateix.

La inauguració de Propostes d’art serà a dos quarts de 9 del vespre, al Centre Cívic Nord (Lledoner, 6, Granollers). L’horari de visita, d’entrada lliure, és de dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres, de 17 a 21.30 h.