Dues trobades amb artistes i itineraris guiats, activitats del mes al Museu de Granollers

El menhir de Canovelles és el protagonista de la propera edició de l'activitat familiar "El barret de les històries"

02 de Novembre 2010
+
Un aperitiu amb Els Isards, diumenge 21 de novembre al Centre Cultural

Divendres que ve, 5 de novembre, a les 8 del vespre, el Museu de Granollers proposa l'activitat Un vespre amb l'artista, amb el granollerí Vicens Vacca, que actualment exposa en aquest equipament una de les seves obres sonores. La trobada, en què també participarà la directora de l'equipament, Carme Clusellas, vol servir per aproximar-se a l'artista i la seva obra, ara recollida al llibre VACCA. Entre la destresa i el desastre.

 L'endemà, com cada primer dissabte de mes, dins el cicle de contes familiars El barret de les històries, la narradora Maria Manau explicarà una història sobre el menhir neolític de ca l'Estrada, trobat a Canovelles fa sis anys. L'activitat començarà a dos quarts de 7 de la tarda i acabarà amb la visita de la peça, exposada a l'espai del Balcó del Museu, fins al 8 de desembre .

 El diumenge, 7 de novembre, es farà una altra visita guiada a l'Adoberia, el Centre d'interpretació històrica del Granollers medieval. Començarà a les 12 del migdia i permetrà saber més coses sobre la història i el creixement de Granollers, entre els segles IX - XVIII.

 Com a activitat paral·lela a l'exposició del col·lectiu d'artistes de Granollers Els Isards, el diumenge 21 de novembre es farà Un aperitiu amb artistes, a les 12 del migdia al Centre Cultural de Granollers. Hi participaran els quatre membres actuals del grup: Joan Batlles i Pi, Jordi Riera, Xavier Vilageliu i Kiku Mena. La trobada permetrà conèixer de prop la trajectòria d'Els Isards i la manera d'entendre l'art de cadascun d'ells.

 En l'apartat d'exposicions, aquest mes el museu acull i presenta l'obra guanyadora de la 4a edició del Premi de Pintura Paco Merino: Paisatge metafòric II, de Rafael Lamas Rull. El quadre es presentarà el dia 25, a les 8 del vespre, i podrà visitar-se a l'Espai Obert fins al 9 de gener. Col·laboren en aquesta activitat el Grup Proart Paco Merino i l'Ateneu de Granollers.

 El novembre acabarà amb un altre itinerari de ciutat, diumenge 28, en aquesta ocasió, per conèixer el Granollers modernista. Com sempre, el punt de trobada al Museu de Granollers, a les 12 del migdia.

 Més informació i reserves, 93 842 68 41 - www.museugranollers.cat