Diverses activitats acompanyaran la celebració de la Copa del Rei d'handbol

Autor: Miquel Llach

03 de Febrer 2009
+

Febrer

- 18 de febrer, a les 20 h. Handbol amb tertúlia: partit de la final de la Recopa d'handbol (1976). GRA

- 25 de febrer, a les 20 h. Handbol amb tertúlia: partit de la final de l'EHF (1995). GRA

Trobada d'esportistes que van participar en aquells partits i debat sobre els partits.

Març
- 1 de març. Grafit d'handbol de 10 x 10. Es pintarà durant el mes de febrer al Palau d'Esports

- 4 de març. De 10 a 14 h. Presentació de la unitat didàctica d'handbol per a centres escolars. Pavelló de Can Bassa. El Consell Català de l'Esport, el Consell Esportiu del Vallès Oriental amb la col·laboració de l'Ajuntament de Granollers presenten aquesta unitat didàctica destinada a professors d'educació física de secundària de Granollers i comarca.

- 7 de març. De 16 a 22 h. Torneig d'handbol de veterans. Participació de 9 equips de veterans que en aquests moments ocupen els tres primers llocs en els tres grups d'aquesta categoria. Els equips, organitzats en tres grups de tres, disputaran un triangular. Palau d'Esports

- 8 de març. 17.30 h. Partit d'handbol a 11. Partit en el qual participaran jugadors sènior del BM Granollers i jugadors del primer equip. Camp municipal de futbol del c. de Girona.

- 13 de març. De 9 a 16 h. Torneig d'handbol sorra, categoria cadet. Amb la participació de diferents IES de la comarca. Camp de sorra de l'IES Carles Vallbona.

- 13 de març. De 15 a 21 h. X Seminario Internacional Asociación de Entrenadores de Balonmano "Memorial Domingo Bárcenas". Seminari d'handbol dirigit a entrenadors d'handbol de tot l'Estat. Pavelló de Can Bassa.

- 13 de març, a les 22 h. Concert del grup Chloe.Concert musical del grup que ha realitzat i produït l'himne de l'ASOBAL. Piano Blau.

- 14 de març, de 9.30 a 14.30 h. X Seminario Internacional Asociación de Entrenadores de Balonmano "Memorial Domingo Bárcenas". Pavelló de Can Bassa.

- 14 de març. Clínic per a àrbitres de la Federació Catalana i de la Federació Espanyola d'handbol. Pistes d'atletisme i Pavelló del Tub.
- 15 de març. De 9 a 12 h. X Seminario Internacional Asociación de Entrenadores de Balonmano "Memorial Domingo Bárcenas". Pavelló de Can Bassa.

- 15 de març. A les 10.30 h. Partit d'handbol Special Olympics Catalunya-selecció danesa. La selecció catalana d'handbol per a disminuïts psíquics jugarà un partit d'exhibició amb un equip danès com a preliminar de la final de la Mini copa. Palau d'Esports.

- De l'11 al 15 de març. Exposició fotogràfica. El club en imatges. Exposició de segells d'handbol. Palau d'Esports.