Divendres 28 de maig comencen les inscripcions definitives per Internet del Fes-te l'estiu infantil

Des de dimecres 26 de maig es pot consultar a www.granollers.cat, a totes les escoles, al web municipal. a l'OAC i al Servei d'Educació la llista resultant del sorteig per obtenir plaça en els casals d'estiu. La inscripció definitiva per internet tindrà l

28 de Maig 2010
+

INSTRUCCIONS PER FORMALITZAR LA INSCRIPCIÓ DEFINITIVA PER INTERNET

 

REQUISITS:

Per poder tramitar la inscripció per Internet d'un/a participant a les activitats de Fes-te l'estiu cal que compliu els requisits següents:
1. Disposar de DNI electrònic o un altre certificat digital. Podeu obtenir més informació sobre certificats digitals clicant aquí.
2. Ser pare, mare o tutor/a del nen/nena inscrit.
3. Tenir a mà el número de sol·licitud de preinscripció i no voler canviar cap apartat de la presol·licitud que es va presentar inicialment.
4. Haver pagat l'import de l'activitat una vegada s'hagi confirmat la plaça del participant via correu electrònic i/o per publicació de les llistes.
5. Enviar escanejats o fotografiats els documents requerits:

a) DNI/NIE del pare, mare o tutor/a (les dues cares del document)

b) Targeta sanitària del nen/a (del ICS o bé una altra assegurança)
c) Carnet de vacunacions (el full on apareix el nom de l'inscrit/a i el que indica les vacunacions rebudes).
d) Full d'ingrés bancari amb el segell o banda impresa acreditativa, o algun document que acrediti que s'ha fet efectiu el pagament (pot ser una impressió de pantalla d'ordinador en el cas d'haver pagat per Internet).

e) Carnet de familia nombrosa o monoparental, si és el cas.

Per cada inscrit/a cal formalitzar un formulari complet.
Si la documentació escanejada o fotografiada que s'envia no es pot obrir o no és llegible es sol·licitarà que es torni a enviar, deixant sense efecte la inscripció fins que s'esmeni la documentació.

COM TRAMITAR LA INSCRIPCIÓ PER INTERNET:
1. Entreu a www.granollers.cat/ovac i identifiqueu-vos amb el certificat digital. Ompliu el formulari que us apareixerà a l'apartat Inscripció activitats Fes-te l'estiu o feu clic aqui per accedir directament al formulari. Haureu d'introduir el número de sol·licitud de la preinscripció.
2. Annexeu els documents escanejats o fotografiats que es requereixen i tramiteu la sol·licitud.
3. Haureu d'acceptar la inscripció amb tots els termes que s'indiquen.
4. En un termini màxim de 24 hores laborables rebreu via correu electrònic la confirmació de la inscripció (si tot és correcte) i la informació específica de l'activitat a la qual us heu inscrit.

ATENCIÓ: Si no podeu annexar els fitxers amb la documentació requerida, els podeu enviar per correu electrònic a oficinavirtual@ajuntament.granollers.cat, indicant el número de preinscripció. Abans caldrà igualment haver formalitzat la sol·licitud de inscripció definitiva..
Si teniu qualsevol dubte també podeu trucar al 010-938426610 (de dilluns a dijous de 8.30 h a 19 h i divendres de 8.30 h a 14 h).

INSCRIPCIONS DEFINITIVES PRESENCIALS

Les inscripcions definitives presencials es faran entre el 31 de maig i el 4 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, (c. Sant Josep, 7, bxs.), en horari de dilluns a dijous, de 8.30 a 19 h i divendres de 8.30 a 14 h.

ALTRA INFORMACIÓ D'INTERÈS: 

Els casals començaran el 28 de juny i acabaran el 23 de juliol.

Si no disposeu de lector de DNIe, l'Ajuntament de Granollers us facilita diversos equipaments que disposen d'ordinadors amb accés gratuït a Internet. Per a més informació cliqueu aqui
Si voleu rebre formació i informació personalitzada sobre l'ús i instal.lació del DNIe o qualsevol altra certificat digital podeu dirigir-vos al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG),  totes les tardes de 16 a 20 hores i un expert us assessorarà personalment.

 

Per a qualsevol incidència en la preinscripció per Internet, cal enviar un correu electrònic a: festelestiu@ajuntament.granollers.cat