El delegat del Govern espanyol en violència de gènere, Miguel Lorente Acosta, fa una conferència a Granollers

"Afecta a tothom. T'afecta a tu!" és l'eslògan de la campanya del Dia Internacional contra la Violència vers les Dones.

12 de Novembre 2009
+

Miguel Lorente Acosta, delegat de Govern espanyol en violència de gènere, impartirà la conferència Les claus de la violència contra les dones i el nou context vers la igualtat. Aquest acte dóna inici a la programació per commemorar el Dia Internacional contra la violència vers les dones que culminarà el 25 de novembre, quan es faci l'acte central a la plaça de la Porxada.

Miguel Lorente Acosta és metge  forense, professor universitari i expert en temes sobre les agressions a les dones i la violència de gènere. Autor de llibres tant importants i reconeguts com “Mi marido me pega lo normal”. Forma part també del moviment “Hombres por la igualdad”, autor el passat any 2008 del llibre: “Los nuevos hombres nuevos: cómo adaptarse a los tiempos de igualdad”. (Vegeu currículum).

La presència de Lorente Acosta a Granollers servirà per sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania vers la problemàtica que pateix la societat, i en concret les dones pel fet de ser dones; així com per remarcar que encara existeixen desigualtats evidents entre homes i dones, la més clara de les quals és la violència de gènere.