El CTUG porta a Granollers la formació en certificacions professionals

Fins ara, calia anar a Barcelona, com a lloc més proper, per seguir aquests cursos en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

24 de Febrer 2010

Des de dimarts 2 de març, el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG, al c. de la Mare de Déu de Montserrat, 36) acollirà el primer curs per a certificacions professionals en TIC que s'imparteix a la ciutat.
A partir d'ara, el CTUG adaptarà la nova oferta de formació a la demanda existent i programarà més cursos d'aquest àmbit per fomentar la competitivitat del sector. L'objectiu és formar un centenar de professionals de la informàtica, durant aquest any, en aquest centre de Granollers; sense que s'hagin de desplaçar a Barcelona, fins ara, el lloc més proper per seguir aquest tipus de formació.

De moment, el primer curs que s'hi impartirà és d'Itil Foundation v3,per a l'aplicació de metodologies de gestió en l'àmbit de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació). El segon, permetrà obtenir les certificacions Microsoft d'Administració de servidors Microsoft Windows Server 2008: Configuració Active Directory i d'Implementació, administració i manteniment de Microsoft Exchange Server 2007.Aquesta formació, dirigida a professionals de TIC del Vallès Oriental, pot ser útil a administradors de correu electrònic i professionals amb voluntat de desenvolupar tasques d'administració de servidors de correu, així com a administradors i analistes de sistemes, consultors de tecnologia avançada en l'àrea d'administració de servidors Microsoft, entre altres perfils de suport tecnològic.
Les inscripcions per a les certificacions Microsoft són obertes fins al mateix dimarts, 2 de març.

El CTUG és agent facilitador al territori del Pla TIC.cat des de la creació de la Comissió TIC.cat, el desembre de l'any passat. Això li permet programar accions de formació en certificacions professionals.
La Generalitat de Catalunya, des de la Secretaria de Telecomunicacions i ACC1Ó, promou aquest pla amb l'objectiu de millorar la competitivitat de les empreses del sector de les TIC.