El conseller Maragall inaugura l'Escola Bressol Congost

Autor: Toni Torrillas

26 d'Abril 2010
+

L'Escola Bressol Congost s'ha construït sobre un terreny de propietat municipal. És un edifici de gairebé 700 metres quadrats distribuït en soterrani, planta baixa i primera planta, que disposa d'ascensor adaptat. Aquesta llar d’infants té quatre aules i tres patis, dos dels quals amb sorral, sala polivalent, cuina i altres espais que ocupen, des del mes de febrer, 57 nens i nenes, i 8 educadores. Els alumnes van començar el curs a l’escola bressol municipal Cangur que actualment s’hi fan unes obres d’ampliació.
El conseller d’Educació, Ernest Maragall, ha inaugurat el nou centre educatiu i ha parlat del paper de ciutat educadora que exerceix Granollers que és pionera en aplicar un model de ciutat que es compromet amb l'educació.

Granollers acull la Jornada de reflexió del Consell Escolar de Catalunya

El Consell Escolar de Catalunya ha organitzat a Granollers una jornada de reflexió amb l'objectiu de potenciar la participació, la reflexió i el debat sobre un tema d'actualitat i d'interès entre els diversos sectors de la comunitat educativa per tal de contribuir a la millora de la qualitat de l’educació. En aquesta ocasió Granollers ha estat la ciutat escollida per organitzar la trobada que ha versat sobre el tema La LEC i la comunitat educativa. Formació, aprenentatge i bones pràctiques possibles. Els assistents han participat a les quatre taules de debat simultànies on s'ha presentat el document elaborat per una subcomissió del CEC sobre cada un dels subtemes proposats: “Comunitat educativa i comunitat escolar”; “Drets i deures dels alumnes, el professorat i la família” ; “Centre educatiu i autonomia” i “Centre educatiu i avaluació”.