Comença el sisè curs de monitor esportiu

Amb l'objectiu d'ampliar coneixements teòrics i pràctics sobre diversos aspectes relacionats amb l'activitat esportiva

16 de Setembre 2010
+

Aquest dissabte, 18 de setembre, de 9 a 20 hores i al Pavelló de Can Bassa (c. de Caterina Albert, 15), començarà la sisena edició del curs de monitor esportiu que organitza l'Ajuntament. En aquesta ocasió, amb 34 persones inscrites, 10 més que l'any passat.

El curs continuarà l'endemà, diumenge dia 19, de 9 a 13.30 hores, al mateix pavelló, i, el cap de setmana del 6 i el 7 de novembre. Aquesta segona part del curs s'impartirà, dissabte, de 9 a 19 hores, al CTUG (Centre Tecnològic i Universitari de Granollers, al c. de la Mare de Déu de Montserrat, 36) i, diumenge, de 9 a 13.30 h al Pavelló de Can Bassa.

Aquest curs està destinat a tècnics esportius, que tinguin, com a mínim, 16 anys i que estiguin vinculats a entitats, clubs i centres educatius de l'àrea de Granollers. En aquesta ocasió, les persones inscrites formen part d'una desena de col·lectius.

Amb aquesta formació, es vol contribuir a ampliar coneixements teòrics i pràctics sobre salut i hàbits higiènics i alimentaris, metodologia d'entrenament, valors esportius i familiars, eines informàtiques i aspectes socials i comunicatius relacionats amb la pràctica esportiva.