Cdigital Granollers, a finals de gener

La 5a Setmana Tecnològica i la 3a Catosfera se celebren conjuntament per guanyar repercussió en les activitats de formació en noves tecnologies i tornar a ser el punt de trobada la xarxa 2.0 a Catalunya

20 de Gener 2010
+

Ponències, seminaris, tallers formatius i activitats relacionades amb les tecnologies de la informació i la comunicació centren el programa de Cdigital Granollers, que es durà a terme a Granollers del 20 al 30 de gener i agrupa la cinquena Setmana Tecnològica, que es farà del 20 al 28 de gener, i les terceres jornades de la Catosfera, que es faran del 28 al 30 de gener. Granollers tornarà a ser el punt de trobada dels bloggers i la xarxa 2.0 a Catalunya. Una bona oportunitat per conèixer les noves tendències a la xarxa a través de les xerrades, trobades i activitats de formació organitzades pel Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG) i l'Ajuntament de Granollers. La programació té tres propostes diferenciades per a tres públics: professionals, ciutadania en general amb inquietuds sobre les noves tecnologies i persones interessades en el món 2.0.

Cdigital Granollers recull com a relleu de les anteriors setmanes tecnològiques activitats de divulgació i formació per a professionals i per a la ciutadania. Per al primer públic, un dels plats forts de la setmana serà la instal·lació de la roundtable del Centre d'Innovació de Microsoft al CTUG. La instal·lació permetrà conèixer com serà la sala de reunions del futur, amb tecnologies de Comunicacions Unificades, missatgeria instantània, eines per a reunions virtuals (que permeten incorporar qualsevol ordinador i compartir documents o gravar la reunió), un dispositiu Office Roundtable -vegeu fotografia adjunta- (que permet una visió de 360è de la taula de reunions), equips Tablet PC, eines de Mobilitat, nous interfícies gràfics, espais de col·laboració i gestió de documents. Per a la ciutadania, el programa recull activitats divulgatives sobre la pissarra digital, el llibre digital o la interacció entre música i creativitat i, per primer cop, es celebra als centres cívics i biblioteques de Granollers.

La celebració de les jornades de la Catosfera tancarà la programació setmanal amb la celebració de les xerrades i taules rodones al plenari instal·lat al Centre de Cultura Popular i Tradicional la Troca. La principal novetat de les jornades és l'èmfasi en la vessant de marketing i professional del 2.0 i l'increment de tallers i espais de trobada en paral·lel a les jornades.

La programació completa i les inscripcions ja estan obertes a www.cdigital.cat