El camp de futbol de Ponent estrena gespa artificial

Autor: Toni Torrillas

13 de Octubre 2009
+

Ja s'ha fet oficial l'estrena de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Ponent (c. de Rafael Casanova, s/n), amb la presència de representants municipals, veïnals i del Club de Futbol Ponent, el club que juga en aquestes instal·lacions. Precisament, aquest acte inaugural inclourà la presentació dels equips d'aquesta entitat esportiva local per a la temporada 2009-2010.
El Club de Futbol Ponent compta amb equips de futbol base, alevins, fèmines, amateurs i veterans. Cada setmana, es registren 870 accessos d'usuaris en aquest terreny de joc, alguns dels quals hi practiquen esport més d'una vegada a la setmana. 330 d'aquest total setmanal corresponen als caps de setmana, quan el camp de futbol de Ponent acull prop d'una desena de partits. De la resta, la majoria (320) són accessos d'usuaris comptabilitzats els dimarts i els divendres, els dies laborables amb més activitat en aquestes instal·lacions esportives (160 cada un d'aquests dos dies).
De dilluns a divendres, el Camp Municipal de Futbol de Ponent és obert de 17.30 a 22.30 hores.

Recordem que, com el de Can Gili, aquest camp de futbol ha millorat, darrerament, les condicions per a la pràctica esportiva. D'una banda, amb la instal·lació de gespa artificial i, d'una altra, amb la renovació de diversos elements. En concret, s'ha substituït el sauló del terreny de joc (5.000 m2 ) per herba simulada, s'hi ha millorat el sistema de drenatge i de rec i s'hi han instal·lat noves porteries i tanques metàl·liques.
La unió temporal d'empreses (UTE) ROYALVERD SERV, SL i PIEDRA NATURAL LEIRO, SA, ha realitzat aquestes millores, amb un pressupost de més de 360.000 euros. La Diputació de Barcelona n'ha aportat 175.000 i l'Ajuntament de Granollers, la resta.