Benvinguda a la tardor, segons la tradició japonesa

El Gra acull aquest dissabte la festa "Shubun No Hi" organitzada per l'entitat Famiglia Folgore

28 de Setembre 2010
+

El proper dissabte, 2 d'octubre, a partir de les 10 del matí, l'entitat juvenil amb seu al Gra Famiglia Folgore, dedicada a la difusió de la cultura i el còmic japonès, celebra, per segon cop i seguint la tradició nipona, l'arribada de la tardor. Després de la bona acollida de la primera edició, en la qual van participar més de 200 persones, moltes d'elles caracteritzades de personatges manga, l'entitat ha decidit repetir l'experiència. Durant tot el dia els assistents podran gaudir de diverses propostes: karaoke, videojocs, jocs de rol, soft combat, gastronomia japonesa (ramen) bar, concerts, etc...

D'altra banda, el dia anterior, divendres 1 d'octubre, una altra entitat vinculada a l'equipament juvenil, els Pioners i Caravel·les de l'Agrupament Escolta de Sant Esteve, presentaran l'experiència que van viure a Griébal, a l'Aragó, durant el campament d'estiu. L'activitat serà a les 10 del vespre.

Altres activitats previstes pel Gra els propers dies són la xerrada Com superar una entrevista de feina (dimarts 5 d'octubre, a les 19 h), a càrrec de Laura Ondoño, orientadora laboral de l'Oficina Jove del Vallès Oriental, ubicada del Gra; i la participació als actes que commemoren el dia Mundial de la Salut Mental a la nostra ciutat, amb un concert en què participaran els grups The Cimbrelines, The Gunsslinguers i Machuca Show (divendres 8 d'octubre, 19 h).