Benestar emocional per a una salut general, tema de la programació del Dia Mundial de la Salut Mental

Del 7 al 28 d'octubre, activitats lúdiques, culturals i informatives per commemorar aquesta data a Granollers

01 de Octubre 2010
+

La ciutat se suma, un any més, a la reflexió mundial al voltant del 10 d'octubre, Dia Mundial de la Salut Mental. En aquesta ocasió, centrada en la relació entre salut mental i salut física i en la necessitat de sensibilitzar la població sobre aquest vincle, a proposta de l'Organització Mundial de la Salut.

Amb aquest objectiu, diverses entitats i l’Ajuntament de Granollers tornen a organitzar diferents activitats a la ciutat. Entres d'altres, destaquen els habituals concursos de Cartells del Dia Mundial de la Salut Mental i de Postals de Nadal de la Fundació Lar, amb el lliurament de premis a la Porxada, el dia 8 a la tarda. També, la inauguració de la Llar amb suport Rossinyol per a persones amb malaltia mental, de la Fundació Lar, al carrer de Santiago Rusiñol de Granollers, el mateix dia, al migdia.

Aquesta programació s'iniciarà el proper dijous, 7 d'octubre, a la tarda, amb una conferència del psicòleg Xavier Guix, al Museu de Granollers. Altres activitats informatives, lúdiques i culturals completaran la commemoració del Dia Mundial de la Salut Mental a Granollers, fins al 28 d'octubre.