Batalla de farina entre Blancs i Blaus per a un projecte artístic

Es farà a Roca Umbert Fàbrica de les Arts i es busquen extres per participar-hi

09 de Octubre 2008

El proper diumenge 12 d'octubre es farà una filmació d'una batalla de farina entre Blancs i Blaus. Aquesta filmació formarà part del projecte Metamembrana d'en Marcel·lí Antúnez, que s'inaugurarà el 13 de gener a l'Espai d'Arts i simultàniament a Reus, Olot, Lleida i el CCCB.
 
Metamembrana és una instal·lació audiovisual interactiva i en xarxa, que consta d'una gran projecció i diverses interfícies que configuren un collageanimat. La filmació de la batalla s'inclourà en la resta de continguts que formaran part de la projecció panoràmica que es podrà veure a l'Espai d'Arts i alhora a les altres ciutats mitjançant l'Anella Cultural.

Per a poder realitzar la filmació és necessari que hi hagi un total de 40 persones disposades a embrutar-se. L'horari serà d'11.45 h a 13.30 h a l'aparcament de Roca Umbert (C/ Lluís Companys), on es farà un assaig sense vestuari. De 16 h a 22 h, col·locació del vestuari -armadures- i filmació de diferents escenes. La Troca disposa de dutxes un cop finalitzada la filmació. Els que hi estiguin interessats cal que portin una samarreta de màniga curta negra i pantalons curts negres (es recomana roba vella).
Per apuntar-se a la filmació cal trucar al 93 860 47 95 o enviar un mail a ggimenez@ajuntament.granollers.cat.