Aquest cap de setmana, activitats familiars per descobrir el passat de la ciutat

En el marc de les Jornades Europees del Patrimoni

22 de Setembre 2009

 El proper cap de setmana, en el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, diverses activitats permetran fer una descoberta de diferents elements patrimonials de la ciutat. Dissabte, dia 26,  hi haurà una visita familiar comentada a la Tèrmica de Roca Umbert i un taller a la biblioteca, a les 5 de la tarda. Amb les explicacions de la Isabel, que representarà una antiga treballadora de la fàbrica tèxtil, coneixerem les interioritats del passat industrial de Roca Umbert. (Activitat recomanada per a infants a partir de 3 anys,  reserves prèvia al 93 860 44 50 o bé a bru@ajuntament.granollers.cat)

El mateix dia, a les 7 de la tarda, hi haurà una segona visita comentada, per al públic en general, que s'acompanyarà de les explicacions d'un antic treballador, Marcel·lí Camats. (Reserves al 93 860 47 29 o a rocaumbert@fabricadelesarts.cat)

Entre aquestes dues visites, es farà una acció poeticoteatral, a les 6, dins del projecte ZART km0,  titulat Estació 1. El teler preparat, l'ordit a punt. La intervenció, de l'artista garriguenca Elena Castelar, es presenta com "un viatge intergeneracional sobre creativitat, salut i valors compartits."

L'endemà diumenge, a les 12 del migdia, es proposa l'itinerari Del Granollers romà al Granollers medieval    , un recorregut pels elements patrimonials més singulars de la ciutat antiga, amb una visita guiada a les restes arqueològiques de la rectoria i a L'Adoberia, el futur Centre d'Interpretació històrica del Granollers medieval. (Reserves al 93 842 68 40 o a museu@ajuntament.granollers.cat)