Aquest diumenge, aperitiu amb els artistes del col·lectiu Els Isards al Centre Cultural

Una oportunitat per aproximar-se a l'obra de Joan Batlles i Pi, Jordi Riera, Xavier Vilageliu i Kiku Mena, actualment exposada en aquest equipament municipal

16 de Novembre 2010
+

Des del passat 7 d'octubre es pot visitar l'exposició del col·lectiu Els Isards a la Sala Ciutat del Centre Cultural de Granollers. Joan Batlles i Pi, Jordi Riera, Xavier Vilageliu i Kiku Mena hi mostren obra recent, creada i produïda expressament, fins al 9 de gener de 2011. L'exposició s'acompanya d'un vídeo sobre el procés de creació de les obres, entre d'altres espais, al taller de l'Espai d'Arts de Roca Umbert.

Diumenge que ve, 21 de novembre, a les 12 del migdia, els quatre membres del grup participaran a l'activitat "Un aperitiu amb els artistes", una oportunitat per conèixer-los més de prop i conversar sobre la seva obra, el procés de treball, la seva manera d'entendre l'art i la trajectòria del grup.

El grup Els Isards té l'origen l'any 1981, com a col·lectiu d'artistes joves anomenat Associació d'Artistes Moderns de Granollers (AAMG), amb l'objectiu de difondre la seva obra i la cultura, entre altres, a través d'una publicació anomenada "Els Isards". L'any 1995 es reestructura el col·lectiu, marxen alguns components i n'arriben de nous, i pren el nom d'Els Isards. Aquell mateix any es donen a conèixer amb una exposició de notable ressò mediàtic feta en una casa destinada a l'enderroc. Fins a l'any 1997, el grup protagonitza accions i exposicions a Granollers, Mollet, Vic i Sant Celoni. L'any 1998 organitzen la I Setmana de les Arts a Granollers, amb la participació, entre altres, del poeta Joan Brossa. Des d'aleshores han portat a terme una desena d'exposicions i accions artístiques.