Aquest dissabte participa a la sessió de xarxa ciutadana

Els ajuntaments de Granollers, les Franqueses del Vallès, Canovelles i la Roca del Vallès us conviden a participar a la revisió del Pla Director participatiu de la Societat del Coneixement fet el 2002.

23 de Setembre 2009

L’objectiu del nou pla director és donar al territori un instrument d’anàlisi i planificació adequat als nous reptes de la societat en l’àmbit de les tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). Fins al moment s'han fet sessions de treball en els àmbits de l'administració electrònica, les infraestructures i la promoció econòmica. Ara, es el torn de la ciutadania.

Dissabte 26 de setembre de 10 a 14 h a l'equipament juvenil Gra (pl. de l'Església, 8) tindrà lloc una sessió de xarxa ciutadana que constituirà un espai pedagògic al voltant de les TIC. Es preveu que els assistents aportin propostes per a les activitats que es promouen en l'àmbit de la formació i la divulgació de les TIC, així com, en l'àmbit de la societat del coneixement.

WIFI a la Porxada

El mateix dia 26 es faran activitats d’extensió del pla director a la plaça de la Porxada. L’Ajuntament de Granollers posa a disposició de la ciutadania portàtils amb connexió WIFI per conèixer l’Oficina Virtual d’Atenció Ciutadana (OVAC), que permet fer tràmits municipals per Internet. Aquell qui vulgui conèixer més a fons què és un certificat digital i com funciona l’OVAC, podrà assistir als tallers gratuïts que es fan el mateix dissabte 26 a les 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h, a l’aula d’informàtica del GRA (pl. de l’Església, 8).

A més, durant tota la setmana s’han fet activitats obertes i gratuïtes, concretament, dos cursos de creació de blogs al Centre Cívic Nord i la Biblioteca Roca Umbert i dos tallers de vídeo djs al Gra.

Per a més informació: http://societatdelconeixement.blogspot.com